HOME BIO MEDIA ENGLISH FOTO  
AGIM BASS BERISHA
MP3 download
Mirusha Ethet Jug-Lindja Lemza Qapkënja Shinkasen B. Blues Një Bassist dhe një M C
VIDEO download
MirushaJug-LindjaNë basist dhe një MC

ABB 2007